Conferencia de Lucía Freitas no CISPAC

Conferencia de Lucía Freitas no CISPAC. ‘Vangarda Primaria. Cociñando o territorio’
O luns día 23 de xaneiro ás 11 da mañá a cociñeira Lucía Freitas amosaranos o seu traballo: ‘Vangarda Primaria. Cociñando o territorio’ nunha conferencia na que colabora o Grupo HISTAGRA.
Lucía Freitas, xefa de cociña do restaurante A Tafona, galardoado, entre outros recoñecementos, cunha estrela Michelin 2018 e 2 Soles na Guía Repsol, presentará as principais liñas conceptuais que vertebran o seu traballo, o que ela mesma define como Vangarda Primaria, unha filosofía que tenta poñer en valor na alta cociña o potencial identitario da súa terra, poñendo a mirada no esencial e reivindicando o papel das verdadeiras protagonistas do ecosistema gastronómico galego (produtoras, vendedoras e cociñeiras). Así mesmo, presentará o proxecto ‘Amas da Terra’.
Datos:
Data: 23-01-2023
Hota: 11 h.
Lugar: Aula 10, Edificio Fontán. Cidade da Cultura
Máis información:
https://cispac.gal/